Byggstädning

Byggstäd – Vi hjälper er gärna!

Oavsett om du är privatperson som önskar hjälp med en grovstäd efter renovering eller en byggfirma som byggt upp en nybyggnation kan vi hjälpa till. Det är oerhört viktigt att få bort alla dammpartiklar som samlas under ett bygge/renovering och oftast kräver det en grundlig städning. Vi hjälper i dagsläget ett flertal stora och små byggföretag samt privatpersoner runt om i hela landet.

Byggstädning innebär att vi utför en grundlig städning av alla ytor, från golv till tak. Man kan jämföra det med en storstädning med fler moment. Här finns också möjlighet att anpassa upplägget utifrån ditt behov.

Byggstädning delas upp i:

a) byggstädning
b) etableringstädning

Byggstädning: Byggstädningen sker i den byggnad där arbetet pågår.

Etableringstädning: Etableringstäd sker regelbundet på bygget, t.ex. städning av bodar, ombytesrum, fikarum och matsal. Påfyllning av förråd/förbrukningsmaterial som kaffe/te, toalettpapper, hushållspapper, pappershandukar, tvål och diskmedel, etc. 

Vid byggstädning med BK Städ & Flytt så får du:

Byggstädning utförd av utbildad, professionell personal med ansvarsförsäkring. Vi tar självklart med oss alla nödvändiga redskap för byggstädning samt vårt eget, miljövänliga rengöringsmedel.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Sjöbo, Lund och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.