Möbelmontering

Montering av möbler – Vi hjälper dig!

Förutom att vara en städ- och flyttfirma erbjuder vi även monteringshjälp. Du som kund är alltid viktigast för oss på BK Städ & Flytt och vi vill kunna hjälpa dig med allt som har med en flytt och städ att göra. Därför erbjuder vi hjälp med montering av möbler och annan hantverkshjälp i samband med din flytt. 

Antingen vet du någon, eller så är du personen som antingen genomför en möbelmontering utan att titta på monteringsanvisningen, har flera skruvar över när du är “klar” eller som bryter ihop ett par gånger under de timmar du håller på. Det blir helt enkelt lätt fel eller jobbigt. Därför kan du anlita oss för att exempelvis montera pax garderob eller annan Ikea montering. 

Vi utgår från Hörby och kan hjälpa dig i Skåne

Vi erbjuder flertalet tjänster för hjälp med montering av möbler men också mindre tjänster som att sätta upp taklampa. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vi finns till hands både innan och efter flytt. Det innebär att du kan utnyttja våra monteringstjänster för att montera ned möbler, men också att montera ihop möbler.

Vi hjälper dig med större jobb kring montering av möbler, som att montera både garderob, byrå och gardinskena. Om du önskar ser vi till att alla dina nya möbler monteras och förankras på rätt plats i din bostad.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.