Flytthjälp - Företag

Företagsflytt och kontorsflytt

Vi erbjuder företags- och kontorsflytt i Malmö, Lund och övriga Skåne.

Anlita oss inför din företagsflytt

I och med du anlitar oss för att genomföra en företagsflytt eller kontorsflytt, garanterar vi att ni kan känna er trygga och att vi kommer ge dig en effektiv, lönsam och trygg upplevelse. Vi följer de normer och föreskrifter som finns inom flyttbranschen, men först och främst är vi seriösa och punktliga! Ni når oss via vår e post eller telefon.

Oavsett vilken sorts flytt ni står inför brukar det ta mycket tid, därför finns vi för att hjälpa er. Istället för att bära möbler kan ni fokusera på det ni gör bäst.

Vi hjälper både det mindre företaget och det större bolaget. Utöver själva flytthjälpen kan vi montera möbler och återvinna gammal kontorsinredning. Det viktiga för oss är att flytten inte påverkar er dagliga aktivitet, därför är koordinering och erfarenhet viktigt för oss.

Exempel på tilläggstjänster

  • Montering och demontering av möbler.
  • Magasinering.
  • Återvinning och tippkörning.
  • Flyttstädning (med garanti).
  • Magasinering och förvaring m.m.

Alltid gratis flyttbesiktning.
Bra pris direkt eller inom 6 timmar!

Förutom vanlig kontorsflytt så flyttar vi på BK Städ & Flytt även tunga kassaskåp, maskiner och pianon. Vi demonterar och monterar all sorts kontorsinredning samt andra inventarier enligt överenskommelse.

 

Vi jobbar under försäkring genom Länsförsäkringar.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Sjöbo, Lund och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.