Flytthjälp - Privat

Flytthjälp

Vårt jobb som flyttfirma i Hörby/Skåne är att underlätta för våra kunder så mycket det bara går. Vi tycker att en bra flyttfirma ska använda såväl hjärta som muskler och hjärna och BK Städ & Flytt är noga med att se till att hela tiden sätta kunden i fokus. Våra kunders behov styr vilka resurser vi sätter in för att er flytt ska gå smidigt och säkert och vi tar alla kunder på exakt lika stort allvar. Vi vill att ni ska använda oss varenda gång ni flyttar och därför är vårt rykte oerhört betydelsefullt för oss.

Vi vet att en flytt kan kännas besvärlig och jobbig och att varenda flytt har sin egna karaktär. Packning och planering är två av våra största styrkor. Vi går igenom jobbet på förhand tillsammans med er och sedan lägger vi upp planerna för flytten. Packningen sker med stor hänsyn och med filtar för att se till att ingenting kommer till skada under resans gång. Vi vet hur viktigt det är att packa rätt för att undvika skador i transporten, du kan vara trygg.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Sjöbo, Lund och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.