Hantverkshjälp

Hantverkshjälp

Utöver hjälp med montering av möbler erbjuder vi en del hantverkshjälp. Fördelen med att anlita hjälp är att du säkerställer att det som ska sättas upp eller monteras blir rakt och fäster ordentligt. Dessutom krävs ofta större verktyg som skruvdragare eller en kraftig borrmaskin som klarar av att borra betong exempelvis. 

En annan fördel med att anlita hjälp är att du slipper stå på en stol eller pall där din egen säkerhet kan sättas i fara. Vi har alltid rätt redskap för att stå stabilt och tryggt. Det ökar även säkerheten för den inredning som ska sättas upp. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tjänster:

Exempel på tjänster

  • Sätta upp spegel. Det gäller alla typer av speglar och mot alla typer av väggmaterial. 
  • Sätta upp taklampa. Något som kan verka enkelt men ofta är komplicerat sett till placering och var elen är dragen.
  • Montera gardinstång eller montera gardinskena. Vi kan hjälpa dig att sätta upp gardinstång och gardinskena. Vi ser till att det blir rakt, med rätt avstånd från vägg och tak. Önskar du hjälper vi såklart också till att sätta upp gardiner.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Sjöbo, Lund och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.