Golvvård

Golvvård för alla typer av golv

Vi på BK Städ & Flytt  kan hjälpa dig som privatperson eller på jobbet. Vi utför golvvård på trägolv, stengolv, plastgolv, linoleumgolv med mera.

Boka golvvård

Vår kunniga personal hjälper återkommande mängder av företag med professionell golvvård. Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer om våra golvvårdsstjänster.

Golvvård – förläng livslängden

Att kliva in hos ett företag som tagit alla delar av sin lokalvård på allvar är fröjd. Det märks i luften och inte sällan även på stämningen. När skrivborden är dammade, fönsterna putsade, toaletterna städade och mötesrummen klanderfria ja då känns det helt enkelt bra för både medarbetarna, kunderna och affärerna. Företag som insett detta vet att fräscha golv är en viktig pusselbit för totala upplevelsen. Därför har du säkert redan sett till att golvytan i era lokaler får regelbunden städning. Vill du glänsa lite extra finns det dock bara en sak som gäller. Då ska du med jämna mellanrum satsa på professionell och grundlig golvvård.

Vilka typer av golv gör vi golvvård på?

Trä, plast, laminat, sten eller textil spelar egentligen ingen roll. Vi har kunskapen att väcka liv i golv som sedan länge tappat lystern. Låt inte slitna ytskikt grusa dina affärer. Satsa på golvvård från BK Städ & Flytt.

En städfirma som erbjuder prisvärd, professionell och kvalitativ städservice för privatpersoner och företag i Hörby och i dess närområde.

Adress

© BK Städ & Flytt.